Le Portret-Booth

Le Portret-Booth: een andere photobooth?

Als je zoekt gaat naar een Photobooth, denk dan dat het veel beter kan! Le Portret-Booth is een uniek concept. Een feestelijke activiteit waarbij je bovendien fantastische en professionele portretten van jullie gasten ontvangen.

Wow!!! Wat een prachtige foto's!!! We hebben ze al twee keer door gekeken, maar we blijven de hele avond kijken denk ik!
Lisa
Bruid
Meer dan een photobooth: Een entertainement 

Omdat deze entertainment wordt begeleid door een professionele fotograaf ervaar je een enorm verschil met een eenvoudige photobooth. 

mooie, professionele portretten

Een expert staat paraat om de beste portretten van jullie gasten te maken. Hoe dan? Ten eerste herken de expert snel de beste kant van een gezicht. Ten tweede neemt hij initiatieven en kan hij door de regie unieke foto’s maken. Kortom, met Le Portret-Booth is vakmanschap dat een apparaat niet kan leveren.

Wanneer je een leuke activiteit zoekt tijdens je receptie of het feest op je bruiloft, kan je Le Portret-Booth inschakelen. Controleer snel of Le Portret-booth nog beschikbaar is.

Photobooth: Le portret-booth

Tarieven

Originele happening van 2 uur

€325.

Reiskosten vanaf Amsterdam. 

Le Portret-booth, photobooth

Goed te weten!

Alle foto's zijn hoge resolutie. Daarnaast geef ik ook vaak copies van de portretten met afwisselende filters (meer of minder contrast, zwartwit, vintage, dramatisch, etc...)

Le Portret-Booth: Een concrete voorbeeld

Ter illustratie, een  concrete voorbeeld van mijn Portret-Booth. Vandaag zal ik tijdens het bruiloftsfeest van L&I het happening houden. Intussen de bruidstaart en en gastenboek sta ik. Het klein houd hutje van 4x4m sta in de camping waar de bruiloft gevierd is. Aan de grond een tapijp en een luchtig achtergrond sta op de raam. Ook staan mijn lampen en materieel gesteld. Terwijl de eerste gast komen nieuwsgierig ben ik bijna klaar en zal hier iedereen verwelkomen voor de komende twee uur.

Met de bedoeling een goede start te maken en mijn licht te testen ontmoet ik de ceremoniemeester. Niet alleen wordt zij mijn eerste proefkonijn maar ze zet ook de toon zichtbaar voor de gasten. Daarna ga ik direct aan de slag. Op dezelfde wijze ontvangt ik de eerste gasten. Vervolgens komt meteen een rij van enthousiast gasten.

Wanneer ik iemand kreeg, geef ik altijd een welkom word. Daarna een paar worden om te uitlegen wat ik ga doen: Een serie van een paar foto’s plus een apart portret want we zijn hier om mooie portretten maken! 

Omdat Iedereen op zijn mooiste sta werkt deze Portret-Booth uitstekend. Denk aan je vriendin met een fijne en subtiel make-up. Maar ook je vriend die voor het eerst in pak sta! Door deze feestelijk stemming kunnen de foto’s alleen bijzonderer! 

Samengevat is deze happening snel een magneet voor de feest geweest! Twee uur lang is de rij bijna continu voor mijn stand gebleven. Indien je wilt voorbeelden zien, en als je wilt me boeken, check hier.

Vragen over Le Portret-Booth, photobooth v2.00

Hoe lang duurt een foto-shoot?

Indien je een standart bruiloft heb, een twee uur lang fotoshoot is optimal. Omdat je soms meer wilt dan de standart sta ik klaar voor meer portretten maken en langer werk als jullie het nodig hebben. Ik pas me graag aan.

Hoe krijg je de foto’s aangeleverd?

Met de bedoeling een snel en moderne mannier om de foto’s te leveren, wordt het resultaat van de foto’s komt digitaal binnen via een link en je ontvangt direct de foto’s op je eigen computer. Alle foto’s zijn high resolutie en vol size zodat je die foto’s kan voor allerlij doelen gebruiken.

Waarom ben ik de Portret-Booth begonnen?

Tijdens bruiloft zag ik vaak een Photobooth staan. Ik heb nooit heb ik een fijn gevoel gehad over deze aarmoedig constructie: Vaak een apparaat zoals een ipad met een lowres camera. Een paar papier props voor de installatie en de gasten gelaten voor de automatische schreerm. Dat is geen fotografie en intussen ging ik denken hoe kon ik deze concept drastisch verbeteren.

Onder andere hou ik van interactie met mensen en de voortdurende afwisseling van eigenschappen die zichtbaar worden op het gezicht. Het is voor mij de uitdaging om met een foto iets van de persoonlijkheid te laten zien. De foto moet kloppen èn de mensen een gevoel van trots geven: “Ja, dit ben ik!”

Daarnaast vind ik het geweldige een vrolijke activiteit te bieden. Daarom barst deze happening van lachen, interactie en nog mooie fotografie! Zo kan ik datgene doen wat ik het beste doe: met mensen werken en de mooiste kant van hun persoonlijkheid vangen op een memorabele foto.

Zoals jullie, hier kreeg ik ook plezier van.

Bruidsfotograaf uit Amsterdam is onderdeel van foto-n-go

Contact

Naam:

Email:

Trouwdatum:

UW BERICHT: